NIEUWS

Van 16 januari 2018 tot 1 maart 2018 is  in Veendam ( Cultuurcentrum VanBeresteijn)  Leo’s  foto-expositie ‘Wat bezielt Japan?’ te zien. Jongeren die uit het beklemmende (culturele) Japanse systeem stappen en zoeken naar een andere invulling in het leven. De foto’s zijn ondermeer geïnspireerd door het boek ‘Geketende democratie’ van voormalig NRC correspondent in Japan, hans van der Lugt. Nu (deels) ook te zien onder http://agingraw.nl/wat-bezielt-japan/

 

**************************************************************************************

De expositie over het tehuis voor gehandicapte kinderen, SWARGA (Nepal), verhuist per 15 oktober 2017 naar de fysiotherapie praktijk van Bernadette Grimme in Losser.Van 17 februari tot en met 29 maart 2017 zijn in het cultuur en congrescentrum VanBeresteyn  (Veendam) 2 exposities met werk van Leo de Jong te zien.

**************************************************************************************

Tot april 2017: In de Ronde Ruimte de expositie ‘NEDMAG, de menselijke maat’.

In de expositie galerij van VanBeresteyn hangt vrij werk, als onderdeel van een groepsexpositie van de derde jaars studenten van DeFotolocatie (de doorstart van de FotoAcademie Groningen)

**************************************************************


De expositie ‘De achterkant van het theater’ is van 1 oktober tot 10 december 2015 te zien in de foyer van het Geert Teis theater te Stadskanaal.
De expositie toont werk van 4 fotografie studenten van de foto opleiding DeFotolocatie ( de opvolger van de Foto academie Groningen).