NIEUWS

Leo organisaart 1 daagse fotoworkshops en meerdaagse fotoreizen. Zie de website www.Metdefotograafopreis.nl

Workshops op de Veluwe, Dronten en Zwartsluis. Meerdaagse fotoreizen naar het Ruhrgebied, de Eifel en de Costa Blanca.

Voor het programma 2019-2 zie http://metdefotograafopreis.nl/agenda/

************************************************************************Leo exposeert tijdens de Lonneker Kunstroute, 8 , 9 en 10 juni 2019. Te zien is een deel van het werk uit Tadzjikistan, Mongolie en Antarctica. Tevens wordt op grootbeeld de diashow van Leo’s antarctica fotoreis getoond.

************************************************************************Tubantia besteedt veel aandacht aan de fotografie reis naar Antarctica, klik hier voor het interview en enkele van Leo’s Antarctica foto’s:

https://www.tubantia.nl/video/kanalen/tc-tubantia~c415/series/korte-reportage~s957/antarctica-is-natuur-in-de-meest-ongerepte-vormen~p68025

************************************************************************Van 15 okotber tot 31 december 2018 is de tentoonstelling “Wat bezielt japan ?” te zien bij kunstgalerie De Pook en Hengelo (Ov)

************************************************************************Van 16 januari 2018 tot 1 maart 2018 is  in Veendam ( Cultuurcentrum VanBeresteijn)  Leo’s  foto-expositie ‘Wat bezielt Japan?’ te zien. Jongeren die uit het beklemmende (culturele) Japanse systeem stappen en zoeken naar een andere invulling in het leven. De foto’s zijn ondermeer geïnspireerd door het boek ‘Geketende democratie’ van voormalig NRC correspondent in Japan, hans van der Lugt. Nu (deels) ook te zien onder https://agingraw.nl/wat-bezielt-japan/

**************************************************************************************

De expositie over het tehuis voor gehandicapte kinderen, SWARGA (Nepal), verhuist per 15 oktober 2017 naar de fysiotherapie praktijk van Bernadette Grimme in Losser.Van 17 februari tot en met 29 maart 2017 zijn in het cultuur en congrescentrum VanBeresteyn  (Veendam) 2 exposities met werk van Leo de Jong te zien.

**************************************************************************************

Tot april 2017: In de Ronde Ruimte de expositie ‘NEDMAG, de menselijke maat’.

In de expositie galerij van VanBeresteyn hangt vrij werk, als onderdeel van een groepsexpositie van de derde jaars studenten van DeFotolocatie (de doorstart van de FotoAcademie Groningen)

**************************************************************


De expositie ‘De achterkant van het theater’ is van 1 oktober tot 10 december 2015 te zien in de foyer van het Geert Teis theater te Stadskanaal.
De expositie toont werk van 4 fotografie studenten van de foto opleiding DeFotolocatie ( de opvolger van de Foto academie Groningen).